Dostępność wydarzenia
Okno dialogowe zawierające informacje o dostępności wydarzenia.
Dostępność
Miejsca parkingowe
- Czy na terenie obiektu lub w jego okolicy znajdują się miejsca parkingowe?Nie
- Czy korzystanie z parkingu jest odpłatne?Nie
- Czy zapewniono miejsca parkingowe dla osób z niepełnosprawnością? (na terenie obiektu lub w strefie publicznej)Nie
Wejście
- Gdzie znajduje się wejście dostępne dla osób poruszających się na wózku?Wejście główne
- W jaki sposób osoba poruszająca się na wózku może dostać się do budynku?
- W jaki sposób można dostać się do wejścia?
- Jaka jest szerokość drzwi wejściowych?2m
- Wysokość progu przy drzwiach10 cm
Toalety
- Czy zapewniono toaletę dla osób z niepełnosprawnością?Nie
Dostępność wydarzenia
- W jaki sposób zapewniona zostanie dostępność wydarzenia?
- Czy organizator wydarzenia zapewnia asystenta?Nie
- Czy organizator wydarzenia zapewnia miskę z woda dla psa przewodnika/asystującego?Nie
- Czy w miejscu wydarzenia jest miejsce wyciszenia?Nie
- Czy organizator wydarzenia przygotował przedprzewodnik dla osób z autyzmem lub z niepełnosprawnością intelektualną?Nie
Od „kremówki” do „kukułki” – najnowsze dzieje warszawskiej sceny cukierniczej | wykład ONLINE
wrz
poniedziałek, godz. 18:30 - 20:00
Warszawa,
online
Organizator | Strona organizatora | Znajdź go na: |
Centrum Interpretacji Zabytków | muzeumwarszawy.pl | Strona organizatora w serwisie FacebookStrona organizatora w serwisie InstagramStrona organizatora w serwisie YouTube |
Od „kremówki” do „kukułki” – najnowsze dzieje warszawskiej sceny cukierniczej | wykład ONLINE
Bohaterskie czasy powojenne, smutek późnej PRL, szalone lata 90-te, pierwsze dekady zglobalizowanego XXI wieku. Każdy z tych okresów był na swój sposób wyjątkowy. Przyjrzymy się tym czterem różnym epokom, analizując cukiernicze czasopisma oraz przypatrując się starym i nowym gwiazdom wśród warszawskich cukierni.
Prowadzący: Albert Judycki – wnuk założyciela i właściciel warszawskiej Cukierni Lukullus, absolwent Instytutu Etnologii i Antropologii Kulturowej UW oraz Akademii Kulinarnej Le Cordon Bleu w Paryżu.
Informacje o wydarzeniu online:
Wejściówki online do kupienia przez stronę ewejsciowki.pl. Po opłaceniu wejściówki dostaniesz maila z linkiem do wykładu online.
Wykład online realizujemy przez platformę ZOOM. Na telefonie komórkowym lub tablecie aplikację ZOOM należy wcześniej bezpłatnie pobrać i zainstalować.